vineri, 25 octombrie 2019

Dodon nimicește memoria națională

Vă mai prezentăm o probă dragonică despre alianța guvernarii actuale. A.Năstase (PDA), M.Sandu- (PAS), I.Dodon-(PSRM) - visul lui Putin din Kremlin.
 A.Năstase 1.Declară că suspendează vectorul european pentru 2 ani.
2.Declară la posturile TV rusești : "Unirea cu România este "чужь"- ceea ce ar însemna în română - "rahat de câine" 

3.Votează pentru Rusia lui Putin la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei. 

Maia Sandu 
1. A declarat că dacă s-ar organiza un referendum - ea ar vota pentru Unirea cu România, ca apoi la congresul PAS să-și schimbe poziția la 180° ca sa declare ca Unirea nu este posibilă, pentru că nu ne vor permite țările UE (motiv inventat). 
2.Nicu Popescu - ministru de externe al PAS, declară la București că Chisinaul in 1992 a inițiat un război civil prin care a umilit populația din Transnistria. Acest N.Popescu a absolvit cea mai prestigioasă universitate din Moskova si este educat în acest fel pentru a-și ponegri propriul popor 
3.M.Sandu recent a declarat că unioniștii sunt un factor destabilizator politc în RM. (Învinuire deosebit de gravă) 

A.Năstase și M.Sandu jurau că niciodată n vor face alianță cu Dodon, dar în urma acestui jurământ s-a prosus un PARADOX moldovenist, în urma căruia Dodon a acaparat definitiv puterea in statul RM - ministerul apărării, SIS, CNA, Procuratura Generala, Curtea Constituțională, iar ăștor 2 jurați le-a lăsat ministerele - Agricultura, Sănăttea, Învățământul și Finanțele, unde este catastrofal de greu să prezinți succese prin activitatea admnistrativa de comanda. I-a împins unde se pot discredita definitiv. Iar el, băbacul lui Putn, după ce ceștia nu vor realiza nimic, îi va plefturi și-i va trage la răspundere, fiindcă toată puterea îi aparține. Recent, reprezentantul lui Putin, de iure prededintele RM - I.Dodon, s-a întâlnit cu garda sa de onoare "Союз офицеров", la care a dat indicații să fie închis Muzeul Represiilor, deportărilor, Foamei , Genocidului, care se afla în Casa Armatei a Ministeruli Apărării. Muzeului care reprezintă pe viu pe înțelesul tuturor calvarul ocupației imperiușui Rus a pământului românesc dintre Prut și Nistru. Cuțitul a ajuns la os. Mai multe organizații obștești au participat la conferința de presă organizată de președintele patridului "DA" - V.Costiuc și doctorul în științe istorice - A.Petrenco. 

 Președintere AVR 1992 Tiras-Tighina