joi, 6 februarie 2020

Declarația diabolică - trădătoare de neam și țara a Ministrului de Externe A.Ciocoi

 A.Ciocoi - "Armata rusă în 1992 a oprit vărsările de sânge în Republica Moldova"

Nu este nimic de mirare pentru Consiliul de Admnistrare al AVR-1992 Tiras-Tighina și pentru toți veteranii de război, această declarație făcută de guvernul pro imperial rus, al socialiștilor. Ani la rând, partidul socialiștilor s-a manifestat ca un partid trădător al statalității Rep.Moldova, ca un partid anti-național, anti-european. A promovat și a manifestat deschis interesele imperiului rus sub masca - Federația Rusă. Prin corupere astronomică a electoratului, a funcționarilor de stat, prin șiretlicuri electorale și prin prostiile partidelor politice făcute de PAS și DA, PSCRM a acaparat puterea politică în al doilea stat românesc. O identică nebunie la București, într-o conferință de presă guvernamentală, Ministru de Externe - Nicu Popescu, a guvernului Sandu, a declarat în prezența ministrului de externe al României - Teodor Meleșcanu, precum că în anul 1992 Chișinăul a inițiat un răzoi civil împotriva Tiraspolului, umilind populația din Transnstria.

Nici o diferență între ambele declarați, actuală și trecută.

La 27 august 1991, Parlamentul R.Moldova, ales legal de popor, a declarat RSSM - stat independent - Republica Moldova. Federația Rusă a pierdut controlul politic asupra platoului militar pe direcția: "Bosfor-Dardanele-Balcani", ocupat încă la 1812. 
Rusia imperială n-a suportat această pierdere și a inițiat un război, prin implicarea directă a armatei a 14-a, cu statul major la Tiraspol. Comandamentul Armatei a 14-a, a înarmat brigantine de mercenari-bandiți, în cea mai mare parte recrutați din Rusia, au atacat și au luat cu forța instituțiile admnistrativ-teritoriale ale statului constituțional RM, recunoscut de mai mult de 140 de state la ONU. Republica Moldova nu a atacat pe nimeni, și-a apărat teritoriile constituționale și ca dovadă că a fost un război între forțele federației ruse și forțele statului constituțional Republica Moldova este pactul de încheiere a păcii, semnat la 21 iulie 1992, la Moskova, între președintele RM - Mircea Snegur și președintele Rusiei - Boris Elițin.

În 1992 s-a comis o greșală catastrofală pentru statul Republca Moldova prin acceptarea forțeor pacificatoare din Rusia. Nebunia mileniului: Cel care a inițiat războiul a fost prefăcut în pacificator.
Toate relele vin asupra noastră de la Federația Rusă....


 Consiliul de Administrate al AVR-1992 Tiras-Tigina, cere demisia acestui ministru trădător de neam și țară.

Președintele AVR1992 Tiras Tighina - Anatolie Caraman