duminică, 19 iulie 2020

Consiliul de Administrare al "AVR'92 Tiras-Tighina", către parlamentarii RM

Fraților, noi suntem împinși pe muchia malului de prăpastie. Putin prin Dodon contrlează totul în RM. Toate instituțiile de forță sunt concentrate în ghearele lui Dodon prin Legile primite de coaliția parlamentară: Sandu-Năstase-Gracianâi, vara trecută. La timp am preîntâmpinat și am vorbit de urmări. Am făcut două declarații cu analiza detaliată, publicate cu pagina AVR Tiras-Tighina. Mulți bârfeau și scriau comentarii ca totul s-a făcut corect. Prostia omenească - cei care comentau prost anul trecut, azi scriu comentarii ca această guvernare este una trădatoare de neam și țară. 
Fraților, trădarea a avut loc anul trecut, când s-au votat legi trădatoare de care azi Dodon "bine, merci" se folosește. 

Ce trebuie de făcut urgent:
1. Parlamentarii trebuie să dea jos Guvernul "Chicu" și imediat ă numească un guvern Național cu viziuni românești, pro-europene.
Și acest nou guvern să pregătească alegerile președintelui transparent și imparțial
2. Partidele de dreapta, pro-românești și pro-europene să vina cu un singur candidat la functia de președinte al RM, la alegerile din toamnă.
3. Parlamentul urgent trebuie să revizuiască Legile care au dezechilibrat separarea puterii în stat.  SIS-ul să fie întors în subordinea Parlamentului, SPPS (Serviciul de Protecţie şi Pază de Stat) să fie întors în subordinea guvernului...
În caz contrar Putin cu Dodon în RM vor realiza scenariul Crimeei - rușii au ocupat-o fără nici un foc de armă.
Ianuckovici în Ucraina a schimbat toată conducerea instituțiilor de forță pe verticală și orizontală, punând Ucraina pe muchia malului de prăpastie. Acest scenariu îl implimentează în prezenrt Dodon în instituțiile de forță ale RM.

Domnilor deputați, acum aveți numai o șansă, n-o ratați. 
Poporul nu vă va ierta!